Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Get Inspired lanserer eget klesmerke

Get Inspired lanserer eget klesmerke
Silje Landevåg (bildet til venstre) har drømt om å lansere sitt eget klesmerke siden 2010, nå går drømmen i oppfyllelse med lanseringen av merket Loveit.
Foto: Get Inspired
Magnus Hjelle
magnus@ehandel.com

I midten av juni gjøres den første kolleksjonen, fire tightser med tilhørende topper, klar for salg i Get Inspireds nettbutikk.

ANNONSE

Klesmerket har fått navnet Loveit.

De siste årene har Get Inspired introdusert flere nye merkevarer på det norske markedet, og gjennom god markedsføring gjort dem til populære bestselgere i nettbutikken. Nå vil de gjøre det samme for seg selv.

Get Inspired

Get Inspired ble startet i 2009 av Silje Landevåg. De selger treningsklær for kvinner og eies av søskenparet Silje og Sindre Landevåg samt Salvesen & Thams. I 2017 omsatte de for 166 millioner. 

– Å lansere eget klesmerke har jeg drømt om siden 2010. Tidspunktet har derimot ikke vært inne før nå da det har krevd såpass mye å bygge opp Get Inspired. Det er mange like
produkter til samme pris på markedet i dag, og vi ønsker å differensiere oss. Vi vil tilby fine produkter til en lavere pris, forteller Landevåg.

I første runde selger Get Inspired-gründeren klærne kun i egen nettbutikk.  

Egenproduksjon vil også kunne bety at Get Inspired sikrer dem bedre marginer på klærne de selger. 

Med Loveit har de også en filosofi. De ønsker å fremme egenkjærlighet og oppmuntre jenter til å ta vare på seg selv. Alle jenter fortjener en heiagjeng, synes Landevåg, og målet er derfor å designe plagg som skaper litt ekstra motivasjon og inspirerer jenter til å ha tro på og til å prioritere seg selv.

– Vi vil formidle at trening og aktiviteter som gjør deg godt, ikke er egoistisk. Det er først når du har tatt på deg din egen oksygenmaske, at du har noe å gi til andre, forklarer gründeren om tanken bak det nye klesmerket.

Del artikkel: