Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gir seg i Dustin - klar for ny toppjobb

Gir seg i Dustin - klar for ny toppjobb
Georgi Ganev
Bilde: Dustin
Kristin Andersson

Georgi Ganev gir seg som konsernsjef for Dustin etter fem år. Fra nyttår overtar han ansvaret for det mektige investeringsselskapet Kinnevik.

ANNONSE

Ganev forlater det svenske netthandelsselskapet Dustin for å jobbe som administrerende direktør i det svenske investeringsselskapet Kinnevik. Det skriver Dustin i en pressemelding.

Kinnevik har blant annet store eierandeler i netthandelsselskapene Zalando og Qliro Group, fremkommer det av oversikten over Kinneviks investeringer.

Etter at Kinneviks toppsjef Lorenzo Grabau med umiddelbar virkning i desember i fjor måtte forlate selskapet, har Kinnevik vært uten sjef.

Frem til Ganev er på plass i sjefsstolen vil Kinneviks finansdirektør Joakim Andersson fungere som administrende direktør, men snart blir det altså Dustins sjef Georgi Ganev som blir sjef for Kinnevik.

- Jeg er stolt og glad for å bli administrende direktør i Kinnevik. Fra mine år på Tele2 vet jeg at Kinnevik har en unik kultur og evne som forretningsbyggere. Med min operative erfarenhet fra relevante sektorer kommer jeg til å fokusere på å skape ytterligere verdi i Kinnevik og deres porteføljeselskaper. Jeg ser også frem til å jobbe med Kinneviks team og deres bredere nettverk av gründere, styrer og ledergrupper for å fortsette og skape vekst for Kinneviks digitale investeringsvirksomhet, sier Georgi Ganev i en pressemelding.

Hvem som erstatter Ganevs i Dustin fremkommer ikke. Ganev blir værende i seks måneder, men prosessen med å finne en ny toppsjef har startet, opplyser Dustin.

Del artikkel: