Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gir seg som toppsjef i Stormberg etter 20 år - henter hjem tidligere nettbutikksjef

Gir seg som toppsjef i Stormberg etter 20 år - henter hjem tidligere nettbutikksjef
Bilde: Bjørn Skomakerstuen
Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Steinar J. Olsen gir seg som daglig leder i Stormberg-kjeden. Tidligere nettbutikksjef Hege Nilsen Ekberg hentes hjem og blir del av nye toppledelsen.

ANNONSE

Olsen som er eneeier i Stormberg gir seg som daglig leder i bedriften, men vil fortsette som styreleder.

– Jeg kommer fortsatt til å jobbe med Stormberg , men som arbeidende styreleder skal jeg følge opp Stormberg på et overordnet nivå. Jeg kommer til å jobbe med utvikling og gjennomføring av vår strategi, løfte blikket og gjøre mitt for at vi skal bli enda bedre på det vi er gode på – og ha blikket festet fremover for å styrke Stormberg ytterligere i den nye 20-årsperioden som nettopp har startet, sier Steinar J. Olsen i en pressemelding Hege Ekberg Nilsen gjør comeback i Stormberg.  Foto: LOS

Ny daglig leder for Stormberg AS blir Hege Nilsen Ekberg. Hun kommer fra stillingen som markeds- og kommunikasjonssjef hos Los. Hun har tidligere har vært nettbutikksjef i Stormberg.

Under Ekbergs ledelse ble Stormbergs norske nettbutikk ble kåret til Årets Nettbutikk i Norge i 2010 og 2013.

I den nye jobben vil hun få ansvar for alle Stormbergs salgskanaler, inkludert kundesenter, kommunikasjon, markedsføring, netthandel og visuell kommunikasjon.

– Jeg ser frem til å komme tilbake, og jobbe med å forsterke den positive trenden vi har i våre salgskanaler, og gjøre Kundeopplevelsen helt sømløs uansett kanal, sier Hege Nilsen Ekberg i en pressemelding.

Det er ikke bare Ekberg som får nye oppgaver:

  • Jens Christian Iglebæk (46) overtar som daglig leder i Leketoy Stormberg Inter AS. Jens Christian har i en årrekke jobbet som logistikksjef i Leketoy Stormberg Inter, og overtar fra i sommer den daglige ledelsen for selskapet som har ansvar for design, produksjon, innkjøp, import, lager, logistikk og økonomifunksjonen.
  • Leif Westgård (47) overtar som konsernsjef særlig ansvar for drift av fysiske butikker, HR og opplæring, samt med et overordnet ansvar for den øvrige driften i Stormberg. Leif har siden 1998 innehatt en rekke nøkkelfunksjoner i Stormberg, og har de siste årene vært Stormbergs kjedesjef.Fra venstre: Jens Christian Iglebæk, Hege Nilsen Ekberg, Steinar J. Olsen og Leif Westgård. Foto: Stormberg

Del artikkel: