Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gjenbruker ansatte og IT i ny nettbutikk

Ole Martin N. Evensmo

Med felles stab og felles IT starter Netthandelen-sjef Einar Øgrey Brandsdal enda en nettbutikk.

ANNONSE

Einar Øgrey Brandsdal var tidlig ut da han startet Netthandelen.no. Der har han utvidet med stadig flere varetyper og så skilt ut salget i nye nettbutikker.

Dette har gitt Blivakker.no, DrLykke.no og to Cocopanda-butikker og nå åpner Netthandelen-sjefen ny nettbutikk med sitt eget navn. Netthandelen.no har lenge solgt klær under merkevaren Brandsdal og nå skilles dette ut i en egen klesbutikk, Brandsdal.no.

Brandsdal forteller han bare brukt 5-6 uker på å få opp butikken, for han gjenbruker både IT-systemer, lokaler - og ansatte.

- Alle som jobber med våre nettbutikker er ansatte i et felles selskap og så leies de ut til de ulike butikkene. Vi lager dessuten alt på IT-siden selv, er det ikke noen bestillingsfrister når vi bestemmer oss, forteller Brandsdal til Netthandel.no.

Brandsdal forteller at den nye nettbutikken åpner med noe hundre varer og skal vokse.

- Med egen butikk som fokuserer på klær vil det bli lettere å skape søkemotortrafikk. Ellers er konseptet litt kule klær til en fornuftig pris.

Brandsdal forteller at fellesselskapet gjør det enklere å håndtere belastningstopper fordi man kan flytte folk mellom butikkene. Han er svært fornøyd med egenutvikling av IT-systemer og hvor fort han kan få gjort endringer, men innrømmer at det er kostbart.

- Da vi startet i 1999 fantes det ikke programvare vi kunne kjøpe, så vi måtte utvikle selv og har pløyd ned millioner i våre systemer. En gründer som starter i dag må ikke tenke på å utvikle selv, sier han.

Del artikkel: