Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gjeninnfører gamle nettsider etter klagestorm

Ole Martin N. Evensmo

QXL gjorde nylig en stor oppgradering av sine nettsider. Etter flere måneder med tekniske problemer og kundeklager, gjeninnfører QXL nå sin gamle nettside.

ANNONSE

Mange nettbutikker har opplevd problemer ved oppgradering av sine nettløsninger, men få har opplevd så mye problemer som det populære nettauksjonsnettstedet QXL som ble etablert i 1999 og i dag eies av Lauritz.com som er et dansk auksjonsnettsted.

Etter at QXL fikk nye nettsider har kundene klaget på manglende brukervennlighet, at selger-karakterene man har opparbeidet seg ikke lenger er synlige, faktura-feil og at penger kundene har hatt til gode ikke lenger er synlige på brukernes konti. QXL lovet å rette feilene, men nå ser det ut til at de i alle fall inntil videre må gå tilbake til sin gamle nettløsning.

– Vi har siden lanseringen arbeidet på spreng for å løse utfordringene. Dessverre har vi ikke kunnet løse de enkeltstående problemene i den hastigheten som er nødvendig for å gi våre kunder best mulig service. Vi har derfor valgt å fjerne qxl.com og gjenaktivere de to tidligere plattformene qxl.no og qxl.dk, opplyser Christina Riis Hansen, Content Manager hos Lauritz.com. Les hele pressemeldingen fra QXL.

– For eksempel er overføringen av kundenes historikk fra gammel til ny plattform ikke skjedd som planlagt; det gjelder ratinger, kjøpernes forskuddsbetalinger, og «Salgsassistenten», som gjør det mulig for store selgere å sette mange varer på auksjon samtidig

QXL har tidligere benyttet konsernets egne IT-utviklingsavdeling, men i forbindelse med utviklingen av den nye QXL-plattformen valgte selskapet å benytte en ekstern, utenlandsk IT-leverandør, noe som ifølge QXL har medført kommunikasjonsutfordringer og forskjellige kvalitetsoppfattelser av de tekniske løsningene.

Del artikkel: