Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Godtlevert

Godtlevert
Netthandel

Det norske matkasseselskapet Godtlevert.no startet opp så sent som i 2010 og hadde da en omsetning på 7,6 millioner norske kroner. Mye har skjedd siden den gang.

ANNONSE

Godtlevert.no sitt mål er å komponere menyer og inspirerende middagskasser som skal legge til rette for å samle hele familien rundt middagsbordet hver eneste dag.

I 2010 omsatte nettbutikken for 7,6 millioner norske kroner. I 2015 hadde omsetningen i Godtlevert.no økt til 420 millioner kroner og et resultat før skatt på ca 7,8 millioner. I 2016 omsatte selskapet ifølge Nettavisen for 400 millioner kroner.

Det hele startet med tre venner (Kjetil Graver, Henning Sæter og Petter von Hedenberg) og én idé. Alle tre med hektiske småbarnsliv og et ønske om en litt enklere hverdag. De hadde hørt om middagskasser fra Sverige og så potensialet for en tilsvarende tjeneste i Norge. I begynnelsen var det gründerne selv som skrev oppskrifter, pakket og leverte middagskassene til de første kundene. Den gang i papirposer utkjørt i den gamle Volvoen til en av deres venner.

De tre gründerne fant etter hvert ut at de trengte en person med kunnskap om middagsfaget og fikk med seg den kjente norske kokken Ole Martin Alfsen. Kokken ble fort en sentral del i markedsføringen av nettbutikken, med en visjon om at alle skal spise skikkelig middag, få en enklere hverdag og et bedre liv. Den visjonen jobber fortsatt hele bedriften mot i dag.

Eies fortsatt av de fire norske gründerne, men har også fått med seg Midelfart Invest som eies av Celina Midelfart.

I dag holder Godtlevert til på Vulkan i Oslo.


matkasse

matkasse

Del artikkel: