Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Google-sjef blir styremedlem i Komplett

Google-sjef blir styremedlem i Komplett
(
Foto: Varner
Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Googles norske sjef Jan Grønbech går inn i styret i et av Nordens største netthandelsselskaper.

ANNONSE

Netthandel.no kan avsløre at Googles country manager i Norge går inn som styremedlem i Komplett Group. Han deltar på sitt første styremedlem i dag.

Komplett Group som eies av Stein-Erik Hagen og hans familie gjennom deres investeringsselskap Canica, måtte i vinter gjøre om på styret etter at daværende styreleder og administrerende direktør i Canica Peter Ruzicka, i februar ble konsernsjef i Orkla. Ny styreleder i Komplett Group ble ikke uventet Canicas nye administrerende direktør Nils Selte. Nå har Selte hentet inn den profilerte Google-sjefen som styremedlem.

Jan Grønbech bekrefter overfor Netthandel.no at han er valgt inn i styret, men utover dette henviser han til styreleder Nils Selte som heller ikke ønsker å kommentere saken.

Komplett Group eier nettbutikkene Komplett.no, Komplett.se, Komplett.dk, MPX.no, Webhallen.se, Bildeler.no og Blush.no. I tillegg eier de distributørene Norek.no, Norek.se og Itegra.no, samt KomplettForsikring.no og KomplettBank.no. Les gjerne også historien om Eric Sandtrø som er en av selskapets gründere.

(Foto: @ Eirik Helland Urke, Urke.com via Flickr /  Lisens CC-BY-SA-3.0 )

Del artikkel: