Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gottekungen.se klarte ikke håndtere ordrene - legger ned umiddelbart

Gottekungen.se klarte ikke håndtere ordrene - legger ned umiddelbart
Gottekungen.se legger ned driften.
Foto: Istock
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Etter en utfordrende periode med hele 31 klager til Forbrukerrådet legger den svenske nettbutikken ned driften.

ANNONSE

Den svenske nettbutikken Gottekungen.se, som har spesialisert seg på import og salg av godteri, brus og andre sukkervarer til svenske priser, legger nå ned med umiddelbar virkning etter en tid med store utfordringer,opplyser E24.

Nettbutikken har tidligere nytt godt av 350-kronersgrensen, da deres norske kunder har kunnet handle godteri momsfritt opp til 350 kroner siden 2015. 

Nå står det på nettbutikkens landingsside "Det er for tiden ikke mulig å gjennomføre kjøp hos Gottekungen.se". 

Fikk 31 klager til Forbrukerrådet

Tidligere i høst meldte Forbruker Europa at de hadde fått rekordmange klager på godteri etter at sukkeravgiften ble innført i fjor, da grensehandelen begynte å øke. 

Det var her særlig en aktør som skilte seg ut blant klagene. Ut i fra 35 klager totalt, var 31 av dem rettet mot nettopp Gottekungen.se. Årsaken til klagene skal ha vært at kundene hverken fikk godteriet de hadde bestilt, eller pengene tilbake. I et automatisk svar fra Gottekungen.se i denne perioden stod det:

- Det er for tiden stor pågang inn til oss på mail og vi gjør vårt ytterste for å få svart ut alle henvendelser. Vi må bare beklage at vi ikke har fått ut alle ordre ennå. Det jobbes iherdig og på spreng for at vi skal få sendt deg dine varer.

Har ikke vært i stand til å levere ordre

Videre skal det også ha eskalert en rasende bølge på Facebook, der 700 kommentarer skal ha uttrykt frustrasjon grunnet manglende leveranser. Nå innrømmer aktøren at de ikke har vært i stand til å håndtere kundenes ordre.

- Så langt har vi heller ikke klart å selge virksomheten for at du som kunde ikke blir skadelidende. Dette berører deg som kunde da vi ikke er i stand til å håndtere din ordre per dags dato. Vi må beklage dette på det sterkeste, skriver Gottekungen i følge E24. 

Del artikkel: