Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gymshark.com introduserer "betal senere" løsning fra Klarna

Gymshark.com introduserer "betal senere" løsning fra Klarna
Gymshark.com innleder et utvidet samarbeid med Klarna i form av en "betal senere" løsning.
Foto: Istock/Skjermdump: Gymshark.com
therese.karlsrud.haugen

Blir tilgjengelig for alle nordiske og britiske Gymshark kunder.

ANNONSE

Betalingsløsningene utvikles i takt med netthandelen, og kundene forventer stadig enklere og ikke minst problemfrie betalinger. Det svenske betalingsselskapet Klarna, som i disse dager er aktuell med reklamekampanjen "Smooth", ser derfor stadig ut til å ekspandere sine løsninger til nye markeder og bransjer. 

Mens Klarna Checkout i forrige uke slo røtter også i Danmark, inngår selskapet i dag et utvidet samarbeid med det populære fitnessmerket Gymshark.com,i form av deres "betal senere" løsning.

Fitnessmerke i rask vekst

Gymshark.com, selger de siste trendene innen treningsutstyr på nett til forbrukere i UK, Sverige, Norge, Finland og Danmark, og skal være være et av de raskest voksende selskapene i Storbritannia. 

- Vi er en av Storbritannias raskest voksende selskaper, men for å holde oss på topp må vi konstant se på muligheter til forbedringer. Hos Gymshark, har vi alltid kjempet for å holde nye innovasjoner tett til hjertet - det er en av grunnene til at vi har klart å vokse så fort, sier Niran Chana, handelsdirektør hos Gymshark, i en pressemelding. 

Vil gjøre handelen enkel

Nettbutikken lanserer nå Klarnas "betal senere" løsning, som skal gjøre det enda enklere for både britiske og nordiske kunder å bestille de siste treningstrendene. Med tjenesten skjer betalingen først etter levering, og kunden må ikke ut med en eneste krone før produktene er testet og prøvd. 

Dette skal i følge selskapet gjøre det lettere for kundene, som slipper å bekymre seg for at de siste kolleksjonene eller produktene skal være utsolgt før de rekker å bestille.

- Introduksjonen av "betal senere" tjenesten er et naturlig steg for oss til å forsikre oss om at vi gir kundene våre den beste handleopplevelsen som mulig. Vi vil gjøre handelen hos oss enkel, og det er nettopp det Klarna hjelper oss med å gjøre. 

Del artikkel: