Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

H&M med satsing på stemmestyring og hologram - kaller det «banebrytende teknologi»

H&M med satsing på stemmestyring og hologram - kaller det «banebrytende teknologi»
Foto: Pressefoto: H&M
Magnus Hjelle

Dette avdekket de i dag i en pressemelding. Stemmestyringen og hologrammet utvikles med ekstern hjelp.

ANNONSE

H&M betegner stemmeapplikasjonen som en av de første av sitt slag innen mote- og interiørsegmentet.

Hologrammet er i testfasen og skal inneholde menneskelige hologrammer i HD og med kunstig intelligens for H&M-merket Monki, i samarbeid med HoloMe.

Stemmeapplikasjonen utvikles i samarbeid med Google og er i første omgang ment å brukes i utvalgte H&M Home-markeder. 

H&M Home Stylist er navnet på stemmeapplikasjonen, som gir personlige stilforslag, stemningsbrett og inspirasjon for hvert rom i hjemmet, lett tilgjengelig når du spør Google assistenten om å snakke til H&M Home Stylist på telefonen. 

For å gjøre opplevelsen mer personlig vil appen ha en eksklusiv menneskelig stemme. H&M Home Stylist vil bli testet og utviklet med tilbakemeldinger fra deres kunder. 

Monki og HoloMe har gått i partnerskap for det de kaller en avant-garde test av høy oppløsende hologrammer med kunstig intelligens, tilgjengelig med smarttelefon eller tablet. Bilder av ni utvalgte Monki-klesvalg er gitt digitale effekter, som lar seeren se plaggene på detaljnivå og oppleve at hologrammene blir vist i rommet man sitter i. 

- De to casene vi annonserer og tester er illustrasjoner av banebrytende teknologi på vårt felt. Vi er veldig opprømt og stolte over å snart gi ut vår første stemme stilist for H&M Home og å være i stand til å oppdage en verden av unike Hologrammer/Kunstig Intelligens-opplevelser for Monki-kundene, sier Elin Frendberg, H&M Group Business Development. 

Del artikkel: