Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han blir Brings nye logistikk- og netthandelssjef

Han blir Brings nye logistikk- og netthandelssjef
Per Öhagen er en skolert og erfaren mann innen fagfeltene logisikk og netthandel. 2. januar tiltrer han sin nye stilling i Posten Norge.
Bilde: Posten Norge/Pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

Per Öhagen (46) blir ny sjef for netthandel og logistikk i Posten Norge.

ANNONSE

46-åringen kommer fra stillingen som Global Director i logistikkselskapet Hillebrand Group.

- Jeg ser virkelig fram til å begynne i Posten Norge og fortsette utviklingen av tjenestene innen logistikk og netthandel. Det skal bli spennende å jobbe sammen med organisasjonen med å styrke markedsposisjonen og tilby moderne logistikkløsninger. Det føles givende å få drive forretningen og divisjonen inn i fremtiden, sier Öhagen i en pressemelding.

Erfaren mann

Den nye konserndirektøren har lang erfaring fra logistikkbransjen, og har siden 2012 jobbet som global direktør i logistikkselskapet Hillebrand Group.

Før dette kom han fra stillingen som administrerende direktør i Lagena Distribution. Öhagen har en mastergrad i Industrial Engineering og Business Logistics, og har også utdanning innen netthandel.

En del av en spydspiss

- Öhagen har solid kompetanse og erfaring innen både logistikk og netthandel, og en sterk interesse for mulighetene IT gir for videre industrialisering og effektivisering. Hans erfaring med bruk av ny teknologi for å forbedre både drift og kundeløsninger innen logistikk vil være svært viktig for at vi skal være spydspissen i vår bransje. Jeg er trygg på at han vil lede divisjonen på en god måte, og jeg er veldig glad for nå å ha hele teamet på plass, sier konsernsjef Tone Wille.


Konsernsjef Tone Wille.

Konsernsjef Tone Wille. Foto: Håvard Jørstad/Posten Norge

Ny fra nyttår

Öhagen starter i sin nye jobb 2. januar 2018.

Han vil ha arbeidssted på Posthuset i Oslo, men vil være aktivt tilstede i hele organisasjonen i Norden.

46-åringen bor i Danderyd utenfor Stockholm sammen med kone og to barn.

Del artikkel: