Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kjent handelsprofil går fra NetOnNet til Lindex

Kjent handelsprofil går fra NetOnNet til Lindex
Susanne Ehnbåge er et av Sveriges mest profilerte handelsnavn. Nå forlater hun NetOnNet og går inn i en ny stilling som administrerende direktør i Lindex. Her er hun avbildet på Aker Brygge i forbindelse med NXT-konferansen i 2016.
Foto: Bjørn Skomakerstuen
Bjørn Skomakerstuen

- Dette er min tyngste og vanskeligste jobbavgjørelse noensinne.

ANNONSE

I 15 har hun gått gradene hos Netonnet Group, hvorav de to siste årene som administrerende direktør i selskapet som under hennes ledelse har høstet inn priser som blant annet Sveriges sterkeste merkenavn

Selv har hun blitt kåret til årets leder på den andre siden av kjølen.

Fra kaffetraktere til festkjoler

Men nå er elektronikkeventyret ute for Susanne Ehnbåge, som forlater NetOnNet som gjør det sterkt på nett og med sine totalt 33 Lagershops i Norge og Sverige.

I 2016 solgte de hjemmeelektronikk for drøyt fem milliarder svenske kroner.

Nå går hun inn som ny administrerende direktør i motekjeden Lindex, som siden august i fjor har vært på jakt etter en ny arvtaker etter at Ingvar Larsson takket for seg for noen måneder siden.

Ingen enkel avgjørelse

Denne uken informerte hun ansatte og kollegaer om at hun etter 15 år bytter jobb. Det skal ifølge Ehnbåge ha vært en vanskelig avgjørelse å ta.

- Dette er min tyngste og vanskeligste jobbavgjørelse noensinne, sier hun i en pressemelding.

I pressemeldingen som ble sendt ut tidlig  onsdag morgen retter hun en stor takk til alle hun har jobbet med, og hun er sikker på at NetOnNet vil fortsette veksten også uten hennes tilstedeværelse.

- Jeg er kjempestolt

- Jeg er kjempestolt over hva vi på NetOnNet sammen har prestert. Jeg er overbevist om at NetOnNet med sine fantastiske medarbeidere kommer til å fortsette å utvikle og forsterke sitt tilbud og sterke posisjon som en utpreget nettbutikk med et unikt selvbetjeningskonsept, sier Ehnbåge avslutningsvis i sin aller siste pressemelding som administrerende direktør for elektronikkselskapet fra Borås.

 

Del artikkel: