Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Helsekostkjeden Life feirer 25 år med to nye landssjefer

Helsekostkjeden Life feirer 25 år med to nye landssjefer
Pål Kårfalk (Sverigesjef), Gunnel Åkerman (administrerende direktør) og Marte Glenday Iversen (Norgessjef).
Foto: Martina Huber/Agency
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Økte netthandelen med 60 prosent i fjor.

ANNONSE

Helsekostkjeden Life har mye å feire. I fjor vokste nemlig netthandelen i Sverige, Norge og Finland med 60 prosent, samtidig som de nå rekrutterer to helt nye landssjefer. Ikke minst fyller selskapet 25 år!

- At vi i likhet med fysiske butikker har økt salget online viser et enormt potensial i både merkevaren Life og markedet for helse, sier Gunnel Åkerman, daglig leder på Life, i en pressemelding. 

I forbindelse med et vellykket 2018 samt jubileum storsatser altså kjeden nå ved å rekruttere de to nye landssjefene for Sverige og Norge, Pål Kårfalk og Marte Glenday Iversen. 

Fra smykker til helsekost

Det er Marte Glenday Iversen, som i april skal titre i rollen som Lifes nye Norgessjef. Hun har 20 års erfaring i retailbransjen, og kommer nå fra tilsvarende rolle i Glitter Norge.

- Jeg ser frem til å jobbe med Life som har en sterk posisjon i en bransje som virkelig er i tiden. Det finnes stort potensiale i å utvikle og styrke merkevaren enda mer. Etter nærmere 20 år innen retailbransjen har jeg jobbet i hele kjeden. Alt i fra kassen til innkjøp, hvilket jeg ser som en stor fordel i min rolle som landssjef for Life Norge, sier Marte Glenday Iversen. 

Del artikkel: