Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Helthjem inngår samarbeid med Unifaun

Helthjem
Den norske distributøren Helthjem inngår samarbeid med det svenske transporttjenesten Unifaun.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Etablerer seg i Sverige.

ANNONSE

Schibsted-eide Helthjem har hatt en kometkarriere, og distributøren har siden oppstart for fire år siden, vokst fra å sende 100.000 forsendelser i året til å passere fem millioner sendte pakker i 2018. Nå inngår den norske distributøren et samarbeid med den svenske transporttjenesten Unifaun.

Unifaun er på sin side ledende på markedet i Sverige, med å tilby programvare opp mot enkle transportløsninger, og har over 20 års erfaring i bransjen. Felles for samarbeidet er et ønske om innovasjon og å utvikle netthandelsbransjen videre.

- Hjemlevering er noe vi virkelig brenner for, fordi vi mener det er fremtidens netthandel, og vi skiller oss nå ut i bransjen, sier senior logistikkonsulent i Helthjem Netthandel, Ken Larsen, i en pressemelding. 

Tar markedsandeler i nabolandet

Etter stødig vekst i Norge etablerer nå Helthjem seg i Sverige, hvor distributøren tar stadig nye markedsandeler blant svenske nettbutikker, som sender varer inn i Norge.

- Vi har stor tro på videreutvikling som bedrift gjennom dette samarbeidet med Unifaun, og ser virkelig frem til å jobbe sammen i tiden som kommer. Innovative, fremtidsrettet og fleksible. De tikker alle bokser, sier Larsen.

Helthjem og Unifaun har allerede fått flere felles kunder, og en av nøkkelfaktorene bak en sømløs opplevelse er fleksibilitet i Unifauns programvare. For eksempel tilbyr Unifaun et produkt som ikke trenger den “vanlige” implementeringsprosessen.

- Unifaun har laget en veldig smidig løsning for valg av transportør og produkt i utsjekken, som skiller seg litt ut på markedet i dag. Dette er en av mange spennende tjenester vi ser frem til å jobbe med og utvikle videre sammen med Unifaun og våre felles kunder, sier Larsen.

- Utviklingen i netthandel er i konstant endring

Unifaun ønsker nå å styrke sin kundebase i Norge videre, ved å jobbe hardt for innovasjon og stor fleksibilitet. Logistikkrådgiver i Unifaun, Eivind Lappegard, er klar på at firmaet ønsker å passere nye barrierer.

- Utviklingen innen netthandel går fort og er i konstant forandring. Felles for Unifaun og Helthjem er at vi skal være med på denne utviklingen. Gjennom tilstedeværelse og dialog med aktørene i bransjen. Slik at vi kan fortsette og tilby nye, enkle og innovative løsninger bransjen har bruk for i fremtiden også, sier Lappegard, i en pressemelding. 

Del artikkel: