Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er Caliroots nye digitale butikk

Her er Caliroots nye digitale butikk
 
Foto: Pressefoto fra Caliroots / Måns Hegevall
Ole Martin N. Evensmo

En av Nordens mest fremadstormende nettkonsepter har åpnet en ny butikk i hjerte av Göteborg. Se bilder fra den lekre og digitale butikken her.

ANNONSE

Caliroots har gjort suksess med sin satsing på streetwear-produkter. Rett før helgen åpnet de en ny butikk i Göteborg med relevans for enhver kjede som ønsker inspirasjon og læring.

- Vi har jobbet veldig hardt for å kunne bringe vår online-suksess inn i den fysiske butikken. Vi har for eksempel satt inn en glassvegg inn mot vårt lagerrom, slik at butikken gir følelsen av et ekte postkontor der man alltid er veldig opptatt med ordre som kommer inn, pakkes og deretter fraktes bort, forklarer Andreas Koschnike som er daglig leder og gründer av Caliroots i en pressemelding.

Den nye butikken har et minimalistisk skandinavisk design, blandet med elementer inspirert av gatekulturen. Her finner du både polerte og mer upolerte betongflater, samt fire digitale stasjoner som skal binde sammen det digitale og fysiske butikkmiljøet med  produktinnhold, kolleksjoner og produktlanseringer. Det vil også være en servicestasjon som håndterer bestillinger, frakt og retur.Foto: Pressefoto fra Caliroots / Måns Hegevall

  Foto: Pressefoto fra Caliroots / Måns Hegevall

Foto: Pressefoto fra Caliroots / Måns Hegevall

Del artikkel: