Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er finalistene til Netthandelsprisene 2019

Her er finalistene til Netthandelsprisene 2019
Årets jury fra venstre: Ingvild Moen, Ole Petter Nyhaug, Alexander Haneng, Marte Kloumann, Bente Sollid Storehaug, Kristin Dahl Hoffmann og Jens Rygg.
therese.karlsrud.haugen

Seks kandidater fordelt på to klasser skal nå kjempe om prisene for Årets Nettbutikk.

ANNONSE

For fjortende året på rad skal Bring kåre Norges beste nettbutikker. Denne gangen under NXT-konferansen i Oslo Spektrum, 4.juni.

Prisen for Årets Nettbutikk vil kåres av en uavhengig jury i to klasser. Den første er de med omsetning under 50 millioner kroner, og den andre er de med omsetning over 50 millioner kroner. 

Årets finalister

Finalistene i den første klassen er Ridestore.no og Dyrekassen.no, som skal kjempe om seieren mot Lindakrem.no. I den andre klassen, over 50 millioner, står det mellom Kolonial.no, Apotek1.no og Milrab.no.

Det er de nettbutikkene som forenkler og gir kundene økt verdi i kjøpsopplevelsen som fremhever seg i kåringen, skriver Bring i en pressemelding. 

- Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelsen, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring.I tillegg må en rekke grunnkrav må være oppfylt. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av mange nettbutikker og gode diskusjoner før vi ble enige om årets finalister, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann, i en pressemelding. 

Norske netthandelsprofiler i juryen

Finalistene vil innen kort tid inviteres til en finalerunde hos Bring, der de skal holde en pitch for å overbevise juryen hvorfor akkurat de er verdige vinnere.

Vinnerne avsløres således under vårens store netthandelskonferanse!

- Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og læring. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som blant annet gode produktbeskrivelser, mobiltilpasning, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en lidenskap som skinner gjennom, sier Kristin Dahl Hoffmann.

Juryen består av: 

  • Kristin Dahl Hoffmann (direktør marketing i E-handel og Logistikk, Posten Norge)

  • Jens Rygg (Commercial Lead Norway Klarna)

  • Ole Petter Nyhaug (partner og Creative Director Opinion Norge AS)

  • Ingvild Moen (Digital Advisor in Social Media i Resonate AS)

  • Bente Sollid Storehaug (foredragsholder, digital rådgiver og styreproff)

  • Marte Klouman (Founder and Chief Enthusiastic Nerd; Netthandelsskolen)

  • Alexander Haneng (direktør for digital innovasjon, Posten Norge)

Del artikkel: