Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Hjemleveringsløsning der du kan bestille time - skal gjøre netthandel enklere

Her er Norges fremste logistikkselskaper
(Fv) Per Anders Kartnes, prosjektdirektør Schenker AS, Espen Slyngstad, Adm.dir Easy2You og Vanja Delalic, Direktør Direktør e-handel og post i Easy2You.
Foto: Kristin Vist
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Nettkunder over hele Norge får nå muligheten til å velge tidspunktet for levering av varer på døren, gjennom et nytt samarbeid mellom Easy2You og Schenker.

ANNONSE

Tidligere denne uken kom nyheten om at logistikkselskapet Easy2You har innledet et samarbeid med Unloc, som produserer digitale nøkler til norske hjem. Nå inngår de nok et samarbeid, som også skal bidra til å forenkle netthandel og hjemlevering.

Det nye samarbeidet går ut på at nettkunder over hele landet skal kunne "bestille time", og selv velge når han eller hun skal få levert varene sine.

Rulles ut i 2019

Samarbeidspartneren er den verdensledende leverandøren av logistikktjenester Schenker. Sammen skal de to selskapene tilby en hjemleveringsløsning der kunden slipper å vente hjemme på dagtid på varer de har handlet på nett.

- Den eksplosive økningen i netthandelen tvinger fram bedre logistikkløsninger med rask og fleksibel levering, sier Per Anders Kartnes, som er prosjektdirektør i Schenker AS i en pressemelding.

Løsningen etableres med bruk av Schenker og Easy2You sitt landsdekkene terminal- og distribusjonsnett. Til sammen har selskapene hele 48 terminalpunkter over hele landet samt over 500 biler. Den nye formen for hjemlevering skal rulles ut i markedet tidlig i 2019. 

- Vårt samarbeid sørger for levering på ettermiddag og kveld, seks dager i uken. Vi har et markedsledende leveringsvindu på dør, kun en time, og mottakeren får også varsel på SMS om at varen er på vei.

Del artikkel: