Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Hun blir den nye Clas Ohlson-sjefen i Norge

Hun blir den nye Clas Ohlson-sjefen i Norge
Stine Trygg-Hauger blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson Norge.
Foto: Clas Ohlson
Bjørn Skomakerstuen

Etter åtte år i hjemmefikser-kjeden stiger hun helt til topps.

ANNONSE

Stine Trygg-Hauger har siden september i år vært konstituert landssjef for Norge da det ble klart at daværende toppsjef, Geir Hoff, skulle tiltre en ny stilling som leder for konsernets strategiarbeid.

Nå er det klart at hun forblir toppsjef i Norge på fast basis.

Den retail-erfarne damen kommer fra stillingen som kommunikasjons- og markedssjef i samme selskap.

Hun har helt siden 15-årsalderen jobbet med retail, og har de siste åtte årene vært på plass hos den svenske hjemmefikser-kjeden som i siste regnskapsår omsatte for drøyt tre milliarder kroner.

100 gamle og 100 nye

- Detaljhandelen er i endring, og retail har aldri vært mer spennende. Kundens behov og ønsker er i rask endring. Clas Ohlson feirer solide 100 år i 2018, og det sier mye om vårt omdømme og posisjon i folks hjem og liv. Jeg gleder meg til å være med på å løse norske kunders praktiske problemer de neste 100 årene også, sier hun i en pressemelding.
 
Konserndirektør Lotta Lyrå er fornøyd med å ha fått Stine på plass i sjefsstolen.
 

- Norge er et viktig marked for oss, og vi er veldig glade for at Stine har akseptert tilbudet om å lede virksomheten her på permanent basis. Stine bidrar med et fantastisk engasjement og har stor kompetanse innen detaljhandel og kundemøter, både i Clas Ohlson Norge, så vel som i konsernets ledergruppe, sier Lotta Lyrå.

Per i dag har Clas Ohlson 86 butikker og rundt 1700 ansatte i Norge.

Del artikkel: