Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

iDeal of Sweden bytter plattform - vil omsette mobiltilbehør for 1 milliard

iDeal of Sweden bytter plattform - vil omsette mobiltilbehør for 1 milliard
Joachim Lindström, daglig leder og gründer av iDeal of Sweden.
therese.karlsrud.haugen

Skal lansere lokale sider i 30 land.

ANNONSE

Den influencer-drevne netthandelen iDeal of Sweden, som kanskje er mest kjent for sine trendy mobildeksler, vokser raskt og omsetter for hundrevis av millioner. 

For 2019 er det svenske mote-og livsstil-merkets mål å øke omsetningen fra 450 millioner til én milliard.

I den forbindelse lanserer selskapet nå en helt ny nettside, som skal være bedre tilpasset globalt salg. Deres tidligere Woocomerce-løsning blir derfor byttet ut med en plattform fra Centra. 

Selskapet skal også få hjelp av et svensk webbyrå, til å gjennomføre diverse endringer i sitt frontend-system. 

30 nye markeder

I løpet av året forventer selskapet å gå live med sin nye lokaltilpassede side i over 30 land med lokale språk, valuta, betalingsløsninger og fraktmetoder.

- Å lansere på nye markeder når man har en så rask vekst og høyt volum som oss kan være komplisert, da man må få valuta, logistikk, innhold per marked og individuell prissetting fra samme plattform, integrert i diverse systemer, sier daglig leder Joachim Lindström, i en pressemelding. 

Nytt hovedkontor på 2000 kvm

I tillegg til ny plattform og nye land vil også teamet, som idag består av ca 85 personer, vokse. Fremover vil det rekrutteres 3-4 personer i måneden, og iDeal forventer et omfang på totalt 130 personer innen året er omme. 

For å møte denne store veksten kommer selskapet til å utvide med nytt hovedkontor på 2000 kvm i Norrköping, Sverige.

- Vår strategi er at omtrent halvparten av salget skal komme fra våre egne kanaler, der netthandelen vil stå for mesteparten. For og lykkes med å holde tempoet oppe rekrutterer vi derfor for fullt i netthandels-teamet, som også vil begynne å jobbe mer med omnikanal, i og med at vi åpner fysiske butikker internasjonalt.

Del artikkel: