Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

iDeal of Sweden-gründerne lanserer ny nettbutikk - sikter globalt

iDeal of Sweden-gründerne lanserer ny nettbutikk - sikter globalt
Christoffer Johansson, daglig leder for den nye nettbutikken Golden Vagance.
Foto: Pressebilde: Golden Vagance
therese.karlsrud.haugen

Fra mobildeksler til badetøy.

ANNONSE

Gründerne bak det svenske selskapet iDeal of Sweden, som har vært mest kjent for sine trendy mobildeksler, lanserer nå en helt ny nettbutikk for badetøy i Skandinavia og Tyskland. 

Den nye merkevaren har fått navnet Golden Vagance og beskrives som sterkt visuelt og netthandelsdrevet, med fokus på matchende badetøy og solbriller til begge kjønn.

I likhet med iDeal of Sweden har Golden Vagance altså en svært "instagram-vennlig" stil.  

- Hører sammen

Gründerne mener at retail-produkter som hører sammen ofte separeres i tradisjonelle butikker. Dette vil de gjøre noe med, ved å samle både badetøy- og solbriller på ett sted.

- For oss hører solbriller og badetøy sammen, men slik ser det ikke ut i dag, sier Christoffer Johansson, daglig leder for Golden Vagance,  i en pressemelding. 

Solgte for én milliard

Nettgründerne ser ikke bort i fra at en ekspansjon til større deler av Europa samt resten av verden kan skje raskt via den globale nettbutikken, som er bygd på en plattform fra  Centra.

- I dag er ambisjonen å bygge et sterkt fundament i Skandinavia og Tyskland for å ta sikte på å levere Golden Vagance-produkter til resten av verden.

Det ble nylig kjent at gründerne også har solgt 60 prosent av iDeal of Sweden til selskapet Altor, til en verdi på rundt én milliard svenske kroner, i følge tall fra Breakit

Les også: iDeal of Sweden bytter plattform - vil omsette mobiltilbehør for 1 milliard

Del artikkel: