Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ikea åpner døgnåpent pick-up point

Ikea åpner døgnåpent pick-up point
(
Foto: Ikea
Netthandel

30. juni lanserer den svenske møbelgiganten sitt nye netthandelskonsept i Stockholm.

ANNONSE

Tidligere har Ikea åpnet flere mindre og sentralt lokaliserte showrooms og pick-up points i flere storbyer i Norden.

Norges første av dette slaget åpnet i Tromsø i juni 2015, og det andre ble åpnet i Ålesund i januar 2016. I august åpner Norges tredje «butikk» av dette slaget på Skøyen i Oslo.

Hent nettbestilte varer når du vil

Ikea tar det et steg videre i Stockholm. Fra 30. juni åpnes et døgnåpent service- og pick-up point på Enebyängen Handelsplats i Stockholm, skriver Ehandel.se.

Det betyr med andre ord at Ikea lar kundene selv bestemme når på døgnet de vil hente varene de har kjøpt på nett.

Den 2000 kvadratmeter store butikken er et helt nytt Ikea-format. Målet er å knytte det tradisjonelle varehuset sammen med den stadig voksende netthandelen.

- Det er spennende å snart få vise frem den nye og nære Ikea i Enebyängen. Med dette skaper vi nye muligheter for å handle hos oss, sier Milena Vujicic, som er sjef for det nye døgnåpne utleveringsstedet.

I tillegg til å hente bestilte varer, tilrettelegges det for å la kundene få planlegge kjøp av nytt kjøkken, bad og garderober på stedet. Det vil også være mulig å kjøpe med seg utvalgte deler av møbelgigantens sortiment i det døgnåpne hentelageret.

- Vi vil komme nærmere kundene våre og gjøre det smidigere og enklere å komme til oss. Vi vet at folk i Stockholm gjerne handler på nett og henter varene når det selv passer dem. Med vårt nye konsept mener vi at vi møter dette behovet, og vi skaper til og med forutsetninger for en nærer og mer personlig kjøpsopplevelse, sier Cia Fritzon, assisterende landsjef i Ikea Sverige.

Ikke aktuelt i Norge

Ikea Norge sier til Netthandel.no at de ikke kommer til å tilby automatisk pick-up på Skøyen. De har heller ikke planer om et døgnåpent vareutleveringssted.

(Foto: Ikea)

Del artikkel: