Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Indiska åpnet ny konseptbutikk - se de første bildene

Indiska åpnet ny konseptbutikk - se de første bildene
Den nye Indiska Concept Store i Stockholm. Foto: Indiska / Pressefoto
Magnus Hjelle

Nylig åpnet Indiska sin nye konseptbutikk i Stockholm. Her kan du se de første bildene.

ANNONSE

Den 19. mai åpnet Indiska sin nye concept store i Kungsgatan 5 i Stockholm. Den nye butikken henter inspirasjon fra indisk arv og viser det frem i en helt ny årgang.

Se flere bilder nederst i saken!

Den nye butikken har inntrykk fra alle hjørner i verden med stort fokus på atmosfære og kundeopplevelse. Lukter, farger og stoffer vil inspirere kundene til å føle varmere breddegrader. 

I prøverommet vil det være draperier og gulvet i butikken er i sjakkfarger. 

I tillegg til den nye butikken vil Indiska tilby hjemlevering via tjenesten Urb-it og muligheten til å klikke hjem produkter via digitale skjermer. 

- Vi er veldig stolte over å åpne en ny butikk der vi kan tilby kundene det vi vil: en følelse av en varmere verden. Vi har lagt stort fokus på atmosfæren der dufter og farget kommer frem, samt store herlige prøverom. Dessuten fortsetter vi vår omnikanal-satsing der det er en selvfølgelighet å kunne tilby netthandel direkte i butikk. Her får kunden mulighet til å både kjenne og prøve varene for å senere enkelt kunne bestille de hjem på plass, sier Karin Lindahl, administrerende direktør i Indiska, i en pressemelding. 

Til høsten vil Indiska åpne nok en butikk i det sentrale Stockholm. Planen er at det nye konseptet skal brukes også her. 

Indiska har rundt 700 ansatte og sysselsetter medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Tyskland.  Indiska har idag 72 butikker i Sverige, Norge, Finland, Island og Tyskland samt en Shop Online. 

Del artikkel: