Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Innlemmer to nye nettbutikker i sitt imperium

Innlemmer to nye nettbutikker i sitt imperium
Netthandel

Anders Holch Povlsen har betydelige eierandeler i mange av Nord-Europas største nettbutikker. Nå kjøper han ytterligere to butikker.

ANNONSE

Den danske forretningsmannen Anders Holch Povlsen skyr media og er kanskje ikke så kjent for mange av våre lesere, mens hans interesse for netthandel er det ingenting å si på. Via sine mange selskaper har han store eierandeler i blant annet Zalando, Nemlig, Whiteaway Group (Tretti, Whiteaway og Skousen), Stylepit, Asos og Bestseller (Vero Moda, Jack & Jones, Only mfl).

I dag ble det kjent at han sikrer seg majoriteten av Miinto. Miinto er en portal der omtrent 1000 nordiske fysiske butikker selger sine varer via én felles plattform.

Nøyaktig beløp og andel av selskapet er noe uvisst, men ifølge en pressemelding fra Miinto er det snakk om "hundrevis av millioner", mens Business.dk skriver at det dreier seg om mellom halvparten og totredjedeler av selskapet.

- Dette er en fantastisk dag for alle oss i Miinto. Jeg er både ydmyk, glad og utrolig stolt over at Anders Holch Povlsens har valgt å investere i selskapet. Vi betrakter det som et kvalitetsstempel og en fantastisk anerkjennelse på at vårt konsept fungerer, sier Jacob Peterson som er ansvarlig for Miinto i Norge.


fantastisk samarbeidspartner i ryggen kan vi nå for alvor få fart på Miinto, sier Jacob Petersen.

fantastisk samarbeidspartner i ryggen kan vi nå for alvor få fart på Miinto, sier Jacob Petersen.
Foto: Miinto

Samme dag ble det også kjent at Anders Holch Povlsen har kjøpt 80 prosent av den tyske interiørbutikken Ambiente Direct GmbH. Selskapet har slitt med store logistikkutfordringer den siste tiden, men det stopper ikke Holch Povlsen.

- Men vi har investeret i selskapet, fordi det er e-handel, og fordi det handler om møbler og boliginnredning – et felt, hvor jeg regner med, at salget i økende grad vil skje online. Derfor er der store muligheter på det område, sier Anders Holch Povlsen til Børsen.

(Hovedbilde: Bestseller)

Del artikkel: