Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Instagram åpner egen konto for netthandel

Instagram åpner egen konto for netthandel
Instagram har lansert kontoen @shop, som skal samle alt du kan handle innen det sosiale nettverket på ett sted.
Foto: Istock
therese.karlsrud.haugen

Alt skal kunne kjøpes direkte i appen.

ANNONSE

Etter å ha gjort flere grep for å bli en plass å netthandle på, tar Instagram nok et steg i denne retningen, i form av en egen konto kalt @shop.På @shop kan brukerne oppdage produkter fra hele verden, for så å handle det de måtte ønske direkte i appen. Foto: Skjermdump: Instagram

Nylig lanserte det sosiale nettverket en egen handlekurv, som gjør at brukerne ikke trenger å forlate appen for å handle. Transaksjonen kan med dette gjøres direkte via Instagram-innlegg, som inneholder produkter. 

Les også: Influencere kan nå selge produkter direkte i sine Instagram-innlegg

50 000 følgere

Den nylanserte Instagram-brukeren @shop skal på sin side samle og selge en rekke produkter fra mange ulike merker via innleggene under en og samme konto, skriver Instagram på sin offisielle blogg.

Bildene har produktkoder, så det bare skal være å klikke for å kjøpe.  

Instagram ser imidlertid ut til å satse på mindre selskaper med sine nye konto, som snart har hanket inn 50 000 følgere.

- @Shop er en feiring av små selskaper og skaperne bak dem. Innholdet på kontoen er inspirert av vårt nettverk av shoppere - deg. @Shop er en direkte avspeiling av vårt nettverks interesse for de største shoppingkategoriene, som mote, skjønnhet, interiør med mer, skriver Instagram. 

Les også: Ung netthandelsekspert: - Nettbutikker som ikke bruker Instagram aktivt treffer ikke meg

Del artikkel: