Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Investerer i digitale nøkler - hjemlevering når kunden ikke er hjemme

Investerer i digitale nøkler - hjemlevering når kunden ikke er hjemme
Daglig leder i Easy2You, Espen Slyngstad.
Foto: Pressebilde: Easy2You
therese.karlsrud.haugen

Logistikkselskapet Easy2You satser på digitale nøkler.

ANNONSE

Transport- og logistikkselskapet Easy2You som blant annet har levert løsninger til selskaper som Adamsmatkasse.no, Godtlevert.no samt Byggmax og Flisekompaniet har nå innledet et samarbeid med Unloc, som produserer "digitale nøkler" til norske hjem. 

– Med denne smarte løsningen kan vi få levert pakker for våre kunder selv når ingen er hjemme, sier Espen Slyngstad, daglig leder i Easy2You i en pressemelding. 

Varer inn ved et tastetrykk

Med Unlocs digitale lås skal det være like enkelt å dele en nøkkel som det er å sende en tekstmelding. På denne måten skal man kunne slippe inn budet som skal levere varer, med et enkelt tastetrykk, uten at kundene må sitte hjemme å vente.

Systemet skal være sikkert i form av at nøkkelen er tidsavgrenset og slettes etter bruk. De digitale nøklene skreddersys i budenes arbeidsverktøy, som en digital rutebok på mobilen. Digitale nøkler brukes allerede i flere norske byer.

– Netthandelen øker eksplosivt, og forbrukerne krever hjemlevering på enklest mulige måte. Vi er derfor åpne for gode metoder som effektiviserer hjemleveringen. Våre bud har derfor testet denne løsningen, med svært godt resultat. Mottakerne slipper å vente på budet og vi sparer tid. Vi gleder oss derfor over å kunne ta dette i bruk for alvor om kort tid, sier Slyngstad.

 

 

Del artikkel: