Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Isabella Löwengrip inngår samarbeid med Ellos

Isabella Löwengrip inngår samarbeid med Ellos
Ole Martin N. Evensmo

Ellos er en av de ledende aktørene innen mote, hjem og skjønnhet i Norden. De har store ambisjoner for sin digitale fremtid og inngår nå et samarbeid med profilen Isabella Löwengrip.

ANNONSE

Isabella Löwengrip, tidligere mest kjent som bloggeren «Blondinbella», blogger fortsatt, men har også bygd seg opp som gründer og ble i mars i år utpekt av Veckans Affärer til Næringslivets mektigste kvinne.

Nå skal Löwengrip hjelpe Ellos som i fjor hadde 72 millioner besøkende på sine nettsider. Målet med samarbeidet er i hovedsak å bygge merkevarekjennskapen til Ellos Home og Ellos Fashion.

Ellos omtaler avtalen de har inngått med Löwengrip slik: "kan være den største enkeltsatsingen med en profil så langt i Sverige".  

Sosiale medier har vært høyt prioriterte markedsføringskanaler for den gamle postordrekjempen som nå digitaliseres litt mer år for år. Nå får Ellos altså selveste Isabella Löwengrip med på laget.

- Jeg synes Isabella er et flott forbilde og gründer. Hennes lidenskap gjennomsyrer alt hun gjør, og inspirerer mange kvinner. Vi har sett frem til å starte vårt samarbeid. Vi har alle muligheter til å skape et unikt og relevant innhold for vår målgruppe, både på Isabellas og Ellos plattformer, sier Marina Davarinou, CEO i Ellos.

Del artikkel: