Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jaguar åpner netthandel i Norge

Jaguar åpner netthandel i Norge
Jaguar I-PACE, som er kåret til Årets Bil 2019, blir nå tilgjengelig på nett.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Som første land i Europa skal norske kunder nå få handle Jaguar direkte på nett.

ANNONSE

Det blir større konkurranse for Tesla, når Jaguar nå åpner opp for netthandel av sin helelektriske bil. I tråd med Norges store økning av netthandel, blir vi nemlig det første landet i Europa som får muligheten til å kjøpe bilmerke Jaguar direkte på nett. 

Les også: Audis første elbil får egen nettside

Når det gjelder kjøp av ny Jaguar, har kundene frem til nå vært nødt til å oppsøke fysisk forhandler, men det skal altså endres.

Den batteridrevne modellen Jaguar I-PACE, som er blitt kåret til Årets bil 2019, skal nemlig ha medført en så markant vekst i salget hos bilprodusenten, at de nå trenger flere valgmuligheter for bestilling. 

- E-handel er bare et behagelig alternativ

Via hjemmesiden ipace.jaguar.no kan norske kunder velge farge, utstyr og eventuelt ekstrautstyr for å således sende en forspørsel om finansiering. Dermed skal bilen være bestilt. 

- Norge er et stort land, og selv om vi har åtte forhandlere, kan det være langt til nærmeste Jaguar forhandler. Samtidig har vi fått det betydelig travlere, ettersom lanseringen av Jaguar I-PACE i fjor har bidratt til å tidoble salget vårt. Derfor er det naturlig at vi utvider valgmulighetene for kjøp av bil – uten at du trenger å kjøre langt eller vente på å bli betjent, sier marketingsjef An Ho, hos Jaguar Land Rover, i en pressemelding. 

Jaguar-forhandlere vil imidlertid fortsette som før, og det skal faktisk bli flere. Jaguars tilstedeværelse blir altså forbedret både fysisk og digitalt. 

- Netthandel er et alternativ til den tradisjonelle måten å kjøpe bil på. Vi utvider fortsatt antall Jaguar Land Rover-forhandlere – sist med Nardo Bil, som åpner ny forretning i Ålesund og Kverneland Bil Haugesund. E-handel er bare et behagelig alternativ som kan benyttes hele døgnet, sier An Ho.

 

Del artikkel: