Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jaktia.se etablerer seg med flere titalls butikker i Norge

Jaktia.se etablerer seg med flere titalls butikker i Norge
Lars Martinsson og Jaktia skal ekspandere kraftig de kommende årene. Bare i Norge planlegges det 30 butikketableringer i løpet av to år.
Kristin Andersson

I jakten på milliardomsetning går Jaktia massivt inn i det norske markedet.

ANNONSE

I dag omsetter Jaktias 37 svenske franchisebutikker og svenske nettbutikk for 420 millioner svenske kroner. Innen 2020 har selskapet et uttalt mål om å omsette for mer enn én milliard svenske kroner.
 
Og for å nå det målet, og fortsatt vokse, har de valgt å sikte seg inn på et nytt «bytte» utenfor Sverige.

30 er tallet

Og det de ser i siktet er Norge og en massiv butikketablering i løpet av de kommende to årene.
 
Faktisk er det snakk om intet mindre enn 30 butikker.
 
- Etableringen i Norge er er et ledd i en større satsing der vår målsetting er å etabler oss i Nord-Europa og resten av Norden. Det er en fantastisk reise som har startet. Vi ser frem mot å åpne våre nye butikekr i Norge, sier administrerende direktør Lars Martinsson i en pressemelding.

Omnikanal-bygging

Jaktia bygger et omnikanalselskap der de fysiske butikkene får stor betydning for selskapet som har hatt en årlig vekst på 20-30 prosent de siste årene.
 
- For oss er det viktig med fysiske butikker tross netthandelens stadig økende vekst. Vi vet at jegere og fiskeinteresserte vil komme inn i en butikk for å se og kjenne på utstyret de trenger for å kunne fullføre deres optimale jakt- eller fiskeopplevelse, sier Martinsson.

Norsk profil tar styringen i Norge

Sjef for den norske delen av selskapet blir Morten Krogh, tidligere salgssjef i Schou AS som er Norges største jakt- og fiskegrossist.
 
Krogh er en velkjent bransjeprofil både i Norge og Sverige.
 
- Det blir både spennende og morsomt å få være med på den reisen Jaktia har startet. De er et av Sveriges fremste jakt- og fiskeselskap som virkelig ligger i fremkant og satser. Det virker som et naturlig skritt for Jaktias utvikling å etablere seg i Norge, sier Krogh i den samme pressemeldingen.

Del artikkel: