Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Jula digitaliseres - opplevelsen i butikk skal nærme seg den samme som på nett

Solid bonusdryss til Jula-ansatte i Norge
Julas varehus går nå inn i en ny fase med digitale prisskilt.
Foto: Jula
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

- Digitaliseringen av våre varehus går nå inn i en ny fase.

ANNONSE

Ved hjelp av digitale prisskilt skal hjemmefikserkjeden Jula nå ta digitaliseringen av sine varehus til neste nivå, og dermed få sine salgskanaler til å flyte bedre sammen.

Alle eksisterende prisskilt i deres fysiske butikker skal etterhvert byttes ut med noen som er digitale. Disse skal i første omgang implementeres i deres svenske butikker i løpet av 2019, men skal videre plasseres ut i Jula-butikkene i Norge og Polen under 2020.  

- Digitaliseringen av våre varehus går nå inn i en ny fase, der de digitale skiltene gir så mye mer muligheter enn å bare sette en digital pris. Det som i den fysiske handelen tidligere har vært umulig kan vi med digitale prisskilt gjøre ganske enkelt. De ulike kanalene begynner å flyte sammen, og opplevelsen i varehusene nærmer seg nå opplevelsen på nettet, sier Magnus Sigurd, forretningsutvikler i Jula, i en pressemelding. 

I tillegg til å styrke omnikanalen, ved at den fysiske og digitale handelen går mer i ett med hverandre, bidrar også de nye skiltene til at selskapet raskere kan tilpasse prisene.

- Med digitale prisskilt kan vi nå sømløst møte kundens forventinger på en enda bedre måte. Vi vet at vi alltid kommer til å ha rett pris på alle våre produkter på samtlige plattformer, sier Magnus Sigurd. 

Del artikkel: