Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Julegavene selges på Finn

Julegavene selges på Finn
Ole Martin N. Evensmo

>Første og andre juledag ble det publisert tusenvis av privatannonser på Finn.no, forteller Lene Kallum fra Finn.no.

ANNONSE

Mobiler, treningsmaskiner, boblejakker og leker er eksempler på julegaver som er lagt ut på Finn.no de siste dagene.

– I romjula ser vi at det dukker opp en del annonser for helt nye ting, som egentlig ble gitt i gave, sier Lene Kallum som er PR- og informasjonssjef i Finn.no i en pressemelding.

Første og andre juledag ble det lagt ut 4000 privatannonser på FINN, en økning på 19 % sammenlignet med tilsvarende dager i fjor.

– Ikke alle annonsører skriver at det er snakk om en julegave, men det er mange saker i ny emballasje hos oss nå. Gjerne kjente merkevarer, fortsetter Kallum.

Det er flere grunner til at varene finner veien til Norges største markedsplass. Noe har ikke falt i smak hos mottaker, mens andre har fått gaver i feil størrelse eller to av samme ting. Ofte orker ikke mottakerne å bytte varene i butikk, men legger heller julegavene ut på Finn.no.

– Selv om gaven var godt ment, er det kanskje bedre at andre får bruk for tingene enn at det blir liggende i en skuff. Det å bruke romjula på bytterunder i butikkene er dessuten en svett affære for mange, og noen prøver nettet i stedet, sier Kallum.

Andre kvitter seg med gamle eiendeler etter å fått noe nytt til jul. Særlig teknologifrelste legger ut ”gamle” produkter på Finn.no.

– Vi ser også at det kommer inn annonser fra folk som er veldig opptatte av ny teknologi. De vil ha den siste iPhone-modellen og den beste flatskjermen. Hvis de får det til jul, selger de det gamle, selv om dette er så godt som nytt, avslutter Kallum.

Del artikkel: