Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kjedeleder uenig med styret - slutter på dagen

Kjedeleder uenig med styret - slutter på dagen
Leif Holst-Liæker slutter i Bergans etter langvarig uenighet med styret om veien videre for selskapet.
Foto: Bergans
Ole Martin N. Evensmo

Leif Holst-Liæker gir seg som kjedeleder for Bergans etter langvarig uenighet med styret.

ANNONSE

Leif Holst-Liæker ble ansatt i Bergans for å rydde opp etter flere år med økonomiske utfordringer. Nå er hans dager talte i Bergans, opplyser sportstøy-produsenten i en pressemelding.Jan Tore Jensen har nå trådt inn som konstituert leder i Bergans. - Jensen har lang og bred erfaring i Bergans. Han kjenner historien, driften og menneskene godt. Styret er derfor sikre på at Bergans er i trygge hender fremover, sier Bergans i en pressemelding. Foto: Bergans

- Holst-Liæker og styret i Bergans har de siste månedene diskutert spørsmål rundt selskapets videre strategi og opplevd uenighet rundt både retningsvalg og gjennomføring. Med bakgrunn i dette kom styret og Holst-Liæker fredag frem til at den beste løsningen for selskapet er at CEO fratrer sin stilling med umiddelbar virkning.

Selskapet hevder i pressemeldingen at det ikke er noe dramatikk i avskjeden.

- Styret i Bergans ønsker å takke Leif Holst-Liæker for hans innsats i Bergans og ønsker han lykke til i sin videre karriere.

Overfor E24 dysser Holst-Liæker også ned sin egen exit.

– Dette er diskusjoner som har vært der over tid, som vi til slutt måtte finne en løsning på. Et styre og selskapets daglige leder må være samkjørte, sier Horst-Liæker.

Supply Chain Director i Bergans, Jan Tore Jensen, overtar som konstituert kjedeleder.

Del artikkel: