Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har åpnet digital mini-butikk med berøringsskjermer og Click & Collect-tjeneste

Har åpnet digital mini-butikk med berøringsskjermer og Click & Collect-tjeneste
Foto: Lindex/pressebilde
Bjørn Skomakerstuen

Torsdag denne uken åpnet Lindex et helt nytt butikk-konsept på sagaøya i vest. Det du ikke finner i den lille butikken finner du via de digitale skjermene som er plassert i butikken.

ANNONSE

Satsingen gjøres i samarbeid med det islandske franchiseselskapet LDX 19, som i dag driver de syv Lindex-butikkene på Island.

Omnikanal-opplevelse

Butikken, som tidligere var en Lindex Lingerie-butikk, har fått ny innpakning og er kjedens første Click & Collect-butikk, skriver Lindex i en pressemelding.

- Vi er utrolig glad for å kunne ønske våre kunder velkommen til en helt ny type Lindex-butikk. Her tilbys servicen og følelsen som ofte er å kjenne igjen fra en liten butikk, samtidig som kundene har tilgang til store butikkers utvalg og fleksibilitet. Her får virkelig kundene en omnikanal-opplevelse, sier Albert Thor Magnusson, administrerende direktør i LDX 19.

Komplett på nett

I butikken finnes et lite utvalg av dame- og barneklær - samt undertøy.

Kleskjedens komplette sortimentet finnes derimot tilgjengelig ved å bruke de store berøringsskjermene som er utplassert i butikken. Gjennom tjenesten Click & Collect bestiller kundene enkelt sine varer og velger hjemlevering eller henting i valgfri butikk.

Butikken blir på mange måter å regne som et slags showroom.

Skjer bestillingen på nett eller i butikk innen klokken 15 på en hverdag, kan  varene hentes i den nye koseptbutikken allerede klokken 17 samme dag.

Konseptbutikken som åpnet torsdag denne uken ligger sentralt plassert i Reykjavik.

Lindex er til stede i 18 markeder med cirka 490 butikker.

Del artikkel: