Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Klar for millionsatsing på hjemmeleveranse

Klar for millionsatsing på hjemmeleveranse
Ullared
Magnus Hjelle
magnus@ehandel.com

Kundene valfarter til lavprisvarehuset Gekås Ullared i Ullared i Halland Sverige, men en netthandelsatsing er foreløpig ikke aktuelt.

ANNONSE

Gekås Ullared gjør grep for å kapre flere kunder.

I stedet for netthandel satser Ullared nå millioner på hagemøbler og går for en utviding av salgsarealet som forventer å omsette for 30 millioner svenske kroner det første året 2019. I tillegg vil Ullared åpne opp for hjemkjøring av hagemøblene som et nytt tilbud til kundene.

Administrerende direktør i Gekås Ullared, Boris Lennerhov sier til Market.se at de også vil tilby kundene en lekeavdeling og en hjem- og fritidsseksjon i den påbygde delen av varehuset.

- Det er de avdelingene som går best hos oss som vi nå gir mer plass, i tillegg til at vi planlegger å arrangere et større julemarked i varehuset. 

- I begynnelsen av 2019 kommer vi til å ha hjemkjøring av hagemøbler til kunder over hele landet. Lageret kommer med stor sannsynlighet ikke til å plasseres i Ullared, men vi vil kunne vise frem en del av produktene i vårt varehus. 

Dermed legges det til 3000 kvadratmeter til salgsarealet som gjør at Gekås Ullared ved åpning av den nye delen vil være oppe i 38000 kvadratmeter salgsareal totalt. 

Del artikkel: