Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett åpner bank

Ole Martin N. Evensmo

Inspirert av Norwegian åpner Stein Erik Hagen og hans Komplett Group egen bank.

ANNONSE

Det er Bjørn Kjos og hans fantastiske resultater med Bank Norwegian som har inspirert Komplett til å starte Komplett Bank, hevder Finansavisen. Avisen skriver at det er Bankia Bank (som ble solgt til Santandér Bank i 2005), som står bak. Komplett Bank vil bli ledet av Bankia-gründer Raimond Pettersen (44).

Planen er en nettbasert bank som hovedsaklig skal tjene penger på forbrukslån til privatpersoner. Planen er at Komplett skal ha en eierandel på 20 prosent i banken, hvilket er det samme som Norwegian Air Shuttle har i Bank Norwegian. Meglerhusene Pareto Securities og Fondsfinans skal nå hente inn 130 millioner i en emisjon.

- Nå er vi ute og kapitaliserer opp, samtidig som vi er i prosess med å søke bankkonsesjon. I den forbindelse har Komplett søkt om å få eie mer enn ti prosent, sier Raimond Pettersen i Bankia til Finansavisen.

Finansavisen hevder målet er å børsnotere selskapet innen 3-4 år. Komplett Group ble for øvrig tatt av børs i 2011 etter at Stein Eriks selskap Canica kjøpte alle aksjene i selskapet.

Del artikkel: