Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett doblet omsetningen rett etter midnatt

Komplett doblet omsetningen rett etter midnatt
Magisk stemning hos Komplett under Black Friday.
Foto: Komplett Group
therese.karlsrud.haugen

Doblet omsetningen allerede første time etter midnatt.

ANNONSE

Allerede forrige helg startet salgsvolumet å stige hos Komplett.no. Netthandelen kunne da meddele at populære produkter fløy fort unna, spesielt TV-er, mobiler, PCer, nettbrett og harddisker. Dette skal visst være gjeldende fortsatt.  

Doblet omsetningen første timen

Nå som selve Black Friday er i gang for fullt, kan netthandelen fortelle at de så langt er svært fornøyd. Under den første timen etter midnatt natt til fredag skal omsetningen ha vært doblet. Kampanjesjef Pål Fredrik Berg i Komplett, er så langt svært fornøyd med årets Black Friday.   Foto: Komplett Group

- Vi er veldig godt fornøyd med Black Friday så langt, og merker at kundene tydelig er i kjøpsmodus. Denne dagen har mange ventet lenge på. Vi hadde en dobling i omsetning den første timen når vi passerte midnatt, og systemene våre tålte det store trykket veldig godt, sier kampanjesjef Pål Fredrik Berg i en mail til eHandel.com. 

Mange ivrige kunder

Selv om trykket var ekstra stort ved midnatt, har salget holdt seg oppe også i de senere nattetimer og under formiddagen på Black Friday. Det er gjerne de mest ivrige som sitter klare ved midnatt noe som i følge Komplett, uten å røpe noen tall, skal ha vært mange. 

- Vi merker at kundene har ventet på Black Friday for å gjøre gode kjøp, og det er mye dyre kvalitetsvarer som TV, telefoner, konsoller og PC-skjermer mange vil ha. Vår kundeservice melder om at kundene er svært fornøyde, og det jobbes i høyt tempo fra alle i Komplett for å sikre gode kundeopplevelser fra A – Å. Dagen er planlagt gjennom svært lang tid, og stemningen er magisk. Mange har vært på vakt gjennom døgnet, og logistikk jobber i høyt tempo for å få varene raskt ut til våre kunder.

 

Del artikkel: