Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett etter nedleggelsene - hadde krevd betydelige ressurser

Komplett etter nedleggelsene - hadde krevd betydelige ressurser
I følge kommunikasjonsdirektør i Komplett Ingebjørg Tollnes, foreligger det ingen planer om flere nedleggelser i Komplett.
Foto: Morten Rakke/Komplett Group
therese.karlsrud.haugen

Vil bruke ressursene i Norge i stedet.

ANNONSE

Ikke lenge etter det ble bekreftet at Komplett legger ned markedsplassen, fikk vi forrige uke vite at Komplett også har valgt å trekke seg ut av Finland, etter kun ett år på markedet.

Hvorvidt det er et nytt prosjekt på gang som er bakgrunnen for at Komplett stenger ned flere deler av virksomheten, er foreløpig ikke kjent. 

Svekket handleopplevelse og mye ressurser

Grunnen til nedleggelsene skal i følge netthandelen ha vært fordi handleopplevelsen skal ha blitt svekket, på grunn av at leveransene ikke har vært raske nok, i henhold til å innfri kravene som forventes av forbrukere i dag.

- Komplett Markedsplass ble avviklet i nåværende form fordi vi erfarte at handleopplevelsen ikke var enkel nok for kundene. Når det gjelder Komplett.fi, ser vi at det vil kreve betydelige ressurser å utvikle kundeopplevelsen til det nivået vi ønsker, som et eksempel, sier kommunikasjonsdirektør i Komplett Ingebjørg Tollnes, til eHandel.com i en mail.  

Vil bruke ressursene på Norge 

Det er ikke planer om flere nedleggelser i virksomheten, og selskapet vil nå fokusere på sitt hovedmarked i Norge, forteller Tollnes. 

- Den fysiske avstanden med lager i Norge, gjør det utfordrende å gi kundene så rask leveranse som forventes i 2018/2019. Vi ønsker å bruke disse ressursene i Norge for å ta ytterligere markedsandeler i vårt hovedmarked.

Komplett har foreløpig ingen svar på hvordan de skal løse utviklingen av markedsplassens nye form. 

- Det skal vi nå bruke tid på å evaluere. 

 

 

 

Del artikkel: