Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett gikk 300 millioner i underskudd

Komplett gikk 300 millioner i underskudd
Komplett-sjef Lars Olav Olaussen.
therese.karlsrud.haugen

Omstruktureringen førte til tap.

ANNONSE

Under en periode på rundt et halvt år har det skjedd store endringer hos netthandelen Komplett. Fra nedleggelsen av markedsplassen i fjor høst, til at selskapet trakk seg ut av  Finland for så å selge sin mobilsatsning Komplett Mobil nylig i år.

Ut i fra tidligere uttalelser bunner begrunnelsene for nedleggelsene stort sett i at Komplett vil satse mer på kjernevirksomheten.

Les også: Komplett etter nedleggelsene - hadde krevd betydelige ressurser

For mange forretningsområder

Endringene skal dog se ut til ha kostet Komplett noen kroner hittil. I følge DN landet fjorårets resultat på minus 293 millioner kroner, samt en nedgang i vekst på én prosent. 

- Bakteppet er at Komplett har satset på mange forretningsområder, og noen av dem har ikke levert som vi hadde håpet. Fjoråret ble derfor et opprydningsår, sier Komplett-sjef Lars Olav Olaussen, til DN. 

Endringer i ledelsen

Avisen skriver at det i tillegg har skjedd rokeringer i selskapets ledergruppe den siste tiden. Dette er noe Ehandel.com også har fått bekreftet, i form av en mail fra tidligere kommunikasjonsdirektør Ingebjørg Tollnes, som nå skal ha sluttet i selskapet.

Komplett ser imidlertid ut til å være positive til fremtiden, med ytterligere satsning på forbrukerelektronikk og gaming. 

- Overskudd er vår forventning i år, sier Olaussen, til DN.

Del artikkel: