Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett Group

Komplett Group
Netthandel

Norske Komplett Group AS er en av Nordens største netthandelsaktører.

ANNONSE

Komplett Group eier en rekke nettbutikker, inkludert Komplett, Webhallen, Komplett Apotek og Blush. I februar 2015 ble det også kjent at Komplett Group hadde kjøpt tyske Comtech. De er også en av flere selskaper bak matsatsingen Marked.no. De er også tungt inne i Komplett Bank, men på grunn av strenge regler er andelen kun 20 %.

I 2015 hadde konsernet totalt en omsetning på 7,2867 milliarder norske kroner med et resultat før skatt på 121,0 millioner kroner (dvs en driftsmargin på 1,9%).

Deres hovedkontor ligger i Sandefjord. Konsernet eies i sin helhet av Canica som igjen eies av Stein-Erik Hagen og hans familie.

Komplett Groups nettbutikker selger til sluttkunder, bedrifter, offentlige virksomheter og forhandlere. Ifølge en presentasjon fra Kompletts CFO Live Haukvik Aker på DNB sin retail-konferanse i september 2016 er fordelingen 22 prosent B2B, 57 prosent B2B og 21 prosent omnichannel (dvs Webhallen). Ca 85 prosent av omsetningen er elektronikk. Hun fortalte da også at målet er å passere 8 milliarder kroner i omsetning i 2016.

Ved utgangen av 2015 var 1 800 000 aktive kunder registrert (kunder som har handlet siste 12 måneder).

(Foto: Bjørn Skomakerstuen)

Del artikkel: