Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett-gründere inntar Finland

Ole Martin N. Evensmo

Selskapet Jollyroom som eies av de gamle Komplett-gründerne Ole Sauar, Eric Sandtrø og Jan Tore Kopperud, lanserer nå sin egen nettbutikk i Finland.

ANNONSE

Jollyroom fortsetter sin ekspansjon i barne- og babybransjen med lanseringen av sin nettbutikk i et nytt nordisk land - Finland. Det blir dermed det fjerde markedet nettbutikken etablerer seg i.

Selskapet eies av Ole Sauar, Eric Sandtrø og Jan Tore Kopperud som tidligere var med å etablere milliardbutikken Komplett som de for lengst har solgt seg ut av. I januar 2011 lanserte de Jollyroom.se som på kort tid ble en av de ledende nettbutikkene i Sverige i barn og baby med 20 000 varer på lager. Siden den gang har Jollyroom.no og Jollyroom.dk blitt lansert og har nå åpnet altså Jollyroom sine dører i Finland.

I Finland blir født ca 60 000 barn hvert år. Og det er her at Jollyroom kommer inn i bildet.

- Vi ønsker å være foreldrenes førstevalg når det kommer til produkter for familier, sier Iina Holopainen som er markedsansvarlig for Jollyroom.fi i en pressemelding.

Selskapet mener det raskt voksende internettmarkedet i Finland gjør en satsing spennende, men påpeker samtidig at kjøpsadferden i Finland skiller seg noe mot de andre nordiske landene. For eksempel når det gjelder betalingsløsninger. Direkte betaling er den vanligste betalingsmåten i Finland, og dette tilbyr selvsagt selskapet til sine finske kunder, sammen med kortbetalinger og fakturering med Klarna.

Jollyroom ble for øvrig tidligere i år kåret til en av Norges viktigste nettbutikker.

(Illustrasjon: Jollyroom)

Del artikkel: