Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett kjøper stor tysk nettbutikk

Ole Martin N. Evensmo
olemartin@netthandel.no

Komplett Group melder at de har kjøpt aksjemajoriteten i den tyske nettbutikken Comtech. Oppkjøpet markerer starten på en offensiv utenfor Norden.

ANNONSE

Komplett Group melder i en pressemelding at de har kjøpt majoriteten av det tyske selskapet Comtech.de og at oppkjøpet markerer starten på en offensiv satsning utenfor Norden, økte volumer og større innkjøpskraft.

- Comtech er en velrennomert tysk aktør som selger kvalitetsprodukter fra kjente merkevareleverandører innen data, forbrukerelektronikk, hus og hage. De passer svært godt inn i vår strategi og produktmiks, sier Ole Vinje, konsernsjef i Komplett Group.

Comtech hadde en omsetning på 885 millioner norske kroner i 2014, hvilket var en økning på hele 23 prosent sammenlignet med året før. Comtech har sitt hovedsete i Aspach nær Stuttgart.

- Tyskland er et spennende marked for oss med over 80 millioner innbyggere. Netthandel er godt etablert, og vi skal sammen med den lokale ledelsen tilrettelegge for framtidig vekst. Oppkjøpet vil bidra til både større volumer, men ikke minst ny kompetanse som er interessant for oss. Vi har ambisiøse vekstplaner for Norden, men ønsker i tillegg tilstedeværelse i tilstøtende land, fortsetter Ole Vinje.

Komplett Group hadde i 2014 en samlet omsetning på 5,8 milliarder norske kroner. De eier totalt 15 nettbutikker, inkludert blant annet Komplett, Mpx og Webhallen.

Bilde av Comtech sitt lager:


comtech.de

comtech.de

Del artikkel: