Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett lanserer nettapotek

Ole Martin N. Evensmo

Komplett Group har nå åpnet sin nye storsatsing, Komplettapotek.no, men det gjenstår fortsatt noe vesentlig innen dette blir et fullverdig apotek.

ANNONSE

Komplettapotek.no eies av Komplett Apotek AS som inngår i Komplett Group sammen med blant annet Komplett.no.

Komplett Apotek har egen apotek- og driftskonsesjon fra Statens Legemiddelverk. I tillegg er apoteket godkjent som et nettapotek. For å få drive nettbutikk krever regelverket at man også har et fysisk lokale tilgjengelig for kunder, Komplett har derfor åpnet et fysisk lokale ved sitt lager og hovedkontor i Sandefjord.

Nå selger nettbutikken kun reseptfrie medisiner, men neste år åpner myndighetene også opp for salg av reseptbelagt medisin og Komplettapotek.no vil da også tilby dette og kan dermed virkelig ta opp kampen med Apotek1, Boots, Vitus og de andre apotekene i landet.

I Norge ble det i fjor solgt medisiner for 22 milliarder kroner, og forskrevet 50 millioner resepter i Norge, hvorav en tredjedel av omsetningen er reseptfrie medisiner. Målet for 2016 er å ta én prosent av markedet (hvilket tilsvarer 220 millioner kroner) og om fem år skal denne andelen femdobles, skriver Vestviken i sin omtale av Komplettapotek.no.

I spissen for satsingen står Geir Eide og Stig Henning Pedersen som tidligere jobbet for Apotek1.


Åpningsfest dominerer forsiden på Komplettapotek.no.

Åpningsfest dominerer forsiden på Komplettapotek.no.

(Toppfoto: Komplett Group. Foto i artikkel: Fotomontasje)

Del artikkel: