Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Komplett utvider sortimentet - tilbyr nå over 30 000 bøker

Komplett utvider sortimentet - tilbyr nå over 30 000 bøker
Foto: Pressefoto: Komplett
Magnus Hjelle

Komplett har inngått et partnerskap med Haugenbok.no, som nå tilbyr over 30 000 titler via Komplett.

ANNONSE

Dette melder Komplett Group i en pressemelding. 

- Bøker hører naturlig hjemme i vårt sortiment. Avtalen med haugenbok.no er en viktig, strategisk milepæl i utviklingen av Komplett som markedsplass, sier Anton Hagberg, som leder satsningen.

- Med haugenbok.no på plass, nærmer vi oss 100 000 produkter kundene kan velge i når de handler på Komplett. Det betyr stor bredde og dybde i mange kategorier.

I 1996 ble bokhandelen på Vestlandet den aller første i Norge til å starte med salg av bøker på nett.

- Bøker egner seg godt for netthandel og vår drøm er at er at flere skal ta seg tid til å lese bøker i en travel digital hverdag. Vi tilbyr bøker i kategoriene barn/ungdom, fakta/utdanning, skjønnlitteratur og hobby/fritid. Målet i nær framtid er et «komplett» boksortiment med både norske og engelske titler og vi er spente på bokhøsten. Kryss-salg med andre type produkter som egner seg for eksempel kjøkkenmaskiner, vil vi også utvikle, sier Hagberg.

- Samarbeidet med Norges største nettbutikk styrker vår posisjon. Vi har en felles filosofi om at våre kunder ikke bare skal være fornøyde, men at de skal bli imponerte, sier Lars-Ove Hammer, leder i haugenbok.no.

Del artikkel: