Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kraftig vekst i omsetningen hos Komplett i november

Ole Martin N. Evensmo

Komplett.no økte i november i år omsetningen med 28,7 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Det gir en november-omsetning på over 200 millioner kroner.

ANNONSE

- Nå ser vi for alvor at nordmenn handler julegaver på nett, og at den hektiske førjulsperioden gjør det tidsbesparende å gjøre innkjøpene fra sofakroken, sier Anton Hagberg som er kommersiell direktør i Komplett i en pressemelding.

I november økte Komplett.no omsetningen med 45,6 millioner kroner til 204,1 millioner, noe som er en vekst på 28,7 prosent sammenlignet med samme måned i 2013. De befester dermed posisjonen som Norges største nettbutikk.

Nettbutikken som normalt forbindes med datamaskiner, nettbrett, mobiler og annen småelektronikk, har de seneste årene utvidet sortimentet kraftig. Hvitevarer har vært en stor satsing de siste par årene. Nå har nettbutikken også fått truser, sokker, leker, sportsutstyr og sminke inn i sortimentet.

- Elektronikk er den største og mest modne kategorien for netthandel i Norge. Vi ser nå at flere nye produktkategorier, som hvitevarer og sportsutstyr selger stadig mer, sier Hagberg.

Komplett.no forventer at julehandelen fortsetter godt nå i desember. Kunder som bestiller varene 22. desember kan garantert hente dem på et av Komplett.no sine Pick-up-Points lille juleaften.

- Vi synes Posten er for forsiktig når de sier at fristen for å være garantert å få varen hjem til jul er 16. desember. Så lenge du ikke bor i grisgrendte strøk får du varene før jul om du bestiller fredag 19. desember, og kan du hente på et Pick-up-Point er fristen 22. desember, avslutter Hagberg.


Til tross for en travel førjulstid holder Kompletts ansatte humøret oppe.

Til tross for en travel førjulstid holder Kompletts ansatte humøret oppe.

(Foto: @ Komplett Group /  Lisens CC-BY-3.0 )

Del artikkel: