Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kundene handler døgnet rundt - utvider åpningstidene

Ole Martin N. Evensmo

Nye handlevaner tvinger Nordens største reiselivsoperatør til å utvide åpningstidene på kundeservice. De er ikke alene, men tilbudet varierer sterkt.

ANNONSE

Nordmenn handler både varer og tjenester på nett døgnet rundt. Nå tar Star Tour konsekvensen av kundenes endrede kjøpemønster og utvider åpningstidene.

Fra og med i dag vil kundeservice besvare henvendelser frem til klokken 23 alle dager hele året med unntak av røde dager som julaften og 17.mai, der de tar forbehold om endringer.

Star Tour opplyser i en pressemelding at de har hatt mer enn 4 millioner besøkende på sine nettsider i tidsrommet 19 til 23 det siste året - og antallet henvendelser på denne tiden av døgnet øker stadig. Star Tour forventer at cirka 30 000 nordmenn vil benytte seg av de utvidede åpningstidene i løpet av et år.

- Andelen sene reisebestillinger er i kraftig vekst og i takt med dette ser vi at behovet for å ta kontakt med oss også vokser, vi har derfor valgt å utvide våre åpningstider fra 07.00 til 23.00 hver dag hele året. Hvis våre kunder alltid er online, så skal vi som reiseselskap også være det, sier André Braathen, Country Manager i Star Tour.

Star Tour er i dag tilgjengelig på telefon, epost, chat, Instagram, Facebook, Twitter og Snapchat.

Blant Norges meste kjente nettbutikker og butikkjeder er det store forskjeller på når de er tilgjengelig på telefon. Her er noen eksempler:

  • Komplett.no har åpent 8-22 på hverdager og 11-16 på lørdager og søndager.
  • Expert har åpent 09-20 på hverdager og 10-18 på lørdager (stengt søndager).
  • Elkjøp har åpent 9-21 på hverdager og 10-15 på lørdager (stengt søndager).
  • Hennes & Maritz har åpent 7-21 på hverdager og 9-19 på lørdager og søndager.
  • Ellos har åpent 7:30-21.00 på hverdager og 9-17 på lørdager og søndager.
  • Stormberg har åpent 8-16 på hverdager.
  • XXL har åpent 8-16 på hverdager.
  • Get Inspired har åpent 7-15 på hverdager.

Del artikkel: