Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Kvitter seg med Room21

Ole Martin N. Evensmo

Paul Fischbein som er administrende direktør i CDON Group, melder at deres nordiske interiørbutikker selges til RoyalDesign.

ANNONSE

Det er det store svenske selskapet CDON Group som nå selger nettbutikkene Rum21.se, Room21.no, Room21.dk og  Room21.fi til Royal Design Group AB som eier RoyalDesign. Rum21 AB som i fjor omsatte for cirka 90 millioner svenske kroner i 2013 med et negativt driftsresultat på 1,5 millioner svenske kroner, selges for 68 millioner svenske kroner. Det fremkommer i en pressemelding fra CDON Group.

Rum21 AB selger interiør og designmøbler på nett og ble kjøpt av CDON Group i 2011. Paul Fischbein som er administrende direktør i CDON Group, mener et eierskifte nå er naturlig.

- Rum21 ble kjøpt av gruppen for tre år siden og har siden den gang vokst kraftig og etablert seg som en ledende nettbutikk for innredning og designmøbler i Norden. Vi overlater nå stafettpinnen til den nye eieren Royal Design. Rum21 og Royal Design kompletterer  hverandre godt, og sammen står butikkene sterke og bedre rustet til å fortsette å utvikle det spennende innredningsmarkedet på nettet. For CDON Groups del medfører salget et tydeligere fokus på konsernets større butikker, hvilket er i henhold til gruppens strategi.

RoyalDesign forventes i år å omsette for 240 millioner svenske kroner. Med oppkjøpet av Rum21 AB er målet å passere 400 millioner svenske kroner i 2014, skriver Ehandel.se. RoyalDesign Group AB er deleid av av eEquity som også har eierandeler i blant annet Footway og Whiteaway.

Del artikkel: