Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer leveranse innen 60 minutter for å konkurrere mot fysisk handel

Nye kategorier i jakten på flere kunder
Adlibris gjør stadig nye forsøk på å begeistre sine kunder. De har tidligere testet popup-stores slik vi ser på dette bildet. Nå er det lynraske leveranser som står på agendaen.
Foto: Pressebilde Adlibris / Claes Helander
Magnus Hjelle

Nettbutikken Adlibris har nå lansert Adlibris Go, en tjeneste som kan levere varene innen 60 minutter.

ANNONSE

Av selskapet beskrives tjenesten som en nærbutikk som leverer innen 60 minutter til eksempelvis jobben, parken eller badeplassen. 

- Last mile er viktig for oss for å ytterligere konkurrere med fysisk handel. Leveransetider på under en time muliggjør netthandel som et bekvemt alternativ til å gi seg ut på byen når man er ute i siste minuttet, for å for eksempel finne en presang til barnebursdagen eller for å få hjem snacks til fotballkvelden, sier Maral Shadloo, områdesjef i Adlibris Go, i en pressemelding. 

I Norge kjenner vi Adlibris i hovedsak som en bokhandel, men de tilbyr mye mer i Adlibris Go, som skal være tilgjengelig for kunder i Stockholmsområdet til å begynne med. I Adlibris Go vil kundene kunne bestille mat, hygieneartikler, leker og reseptfrie legemiddel. Hver bestilling vil koste 49 kroner for frakt, noe som er en overkommelig sum for så kort leveringstid. 

Det er leveranseselskapet Airmee som skal levere for Adlibris. 

Selskapet selv mener at den nye tjenesten er unik. 

- Adlibris Go blir en unik tjeneste med sin sortimentsmiks og raskhet, noe som gjør det mulig for oss å være relevante for våre kunder i flere sammenhenger, sier Cajsa Malm, sjef for Adlibris Next. 

Adlibris Go er det nyeste prosjektet i selskapsområdet Adlibris Next, som altså blant annet går ut på å selge mer enn bøker for Adlibris. 

Del artikkel: