Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lanserer ny nettside som ledd i omnikanalstrategi

Ole Martin N. Evensmo

Nordens største reisebyråkjede lanserer varemerket Airngo på det norske markedet, for å nå prisbevisste kunder med mindre behov for service.

ANNONSE

Ticket satser stadig mer på nett. Nå ønsker reisebyrået å ta nye markedsandeler i Norge med det nye varemerket Airngo. I september ble den nye nettsiden for flybilletter, hotell og leiebil lansert i Tyskland. Nå lanseres nettsiden i Norge, samt i Sverige.

- Med vårt nye varemerke Airngo kommer vi til å nå nye kundegrupper. Nettsiden er skalert ned og tilpasset de kundene som er ute etter å bestille billetter på en enkel, rask og trygg måte til konkurransedyktige priser samtidig som de ikke har store behov for service. Men de som trenger service skal selvfølgelig også kunne få kjøpe det, sier Pelle Svensson, salgssjef online i Ticket i en pressemelding.

Airngo skal altså være et supplement til Tickets eksisterende nettsider som inngår i Tickets omnikanalstrategi der kundene har tilgang til service fra Tickets reiseselgere uansett om de booker online, i butikk eller via telefon. Airngo er utviklet for å dekke kundene som stort sett klarer seg selv.

- Vi har utviklet en modell for et fremgangsrikt onlinesalg under varemerket Ticket. Det var en forutsetning for å kunne lansere et nytt varemerke. Neste steg blir å lansere Airngo også i Danmark og Finland i 2015, sier Svensson.

For de som ikke kjenner til Ticket Feriereiser så er det Nordens største reisebyråkjede som tilbyr privatreiser fra samtlige ledende charter- og reisearrangører, cruise og flyselskaper og hotell. Salget i Norge og Sverige skjer fra deres 73 butikker, telefon og på nett via Ticket.no og Ticket.se. I Danmark skjer salget via Ticket.dk, i Finland via Ticket.fi og i Tyskland via Airngo.de. Reisebyråkjeden hadde i 2013 en omsetning på 4,6 milliarder svenske kroner i Norden. Salget online stod for 1,6 milliarder kroner, noe som var en økning på 30 prosent sammenlignet med 2012. Ticket Feriereiser eies av Braganza som er et svensk investeringsselskap eid av Per G. Braathen og hans nærmeste familie. Braganza var i en årrekke eier av flyselskapet Braathens (SAFE), og eier i dag blant annet Braathens Aviation (som blant annet inkluderer Malmö Aviation AB og Sverigeflyg AB), Kristiansand Dyrepark AS og Ticket Travel Group AB.

(Foto: Ticket)

Del artikkel: