Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Lei av sene leveranser - bygger egen logistikkjede

Lei av sene leveranser - bygger egen logistikkjede
Administrerende direktør Kenneth Litland i Bauhaus sier at byggevarelkjeden nå tar første skritt mot en helt uavhengig distribusjonskjede fra lager til kundens dør.
Johanna Allhorn

- Netthandelen er en så stor del

ANNONSE

Nylig har byggefirmaet Bauhaus hatt problemer med forsinkede leveranser, noe som skal ha skapt problemer både for selskapets kunder og distributører. Derfor velger selskapet å ikke lenger stole på bransjens logistikkaktører.

- Vi må ta tak i det her  

I stedet har selskapet besluttet å etablere en "uavhengig distribusjonskjede" som tar varene direkte fra lageret til kundens dør. Nærmere bestemt er det et distribusjonsanlegg i Stockholm, som vil utfylle selskapets logistikkvirksomhet i Gøteborg og Malmö. 

Bauhaus logistikksatsning har fått navnet Bauhaus E-handel AB, og vil samle selskapets logistikkfasiliteter i Sveriges tre største byer.

- Vi må ta tak i det her. Netthandel er en så stor del av vår virksomhet slik at leveransene bare må fungere, og den eneste måten vi kan sikre dette er å eie hele leveransesystemet, sier Kenneth Litland, administerende direktør i Bauhaus Sweden, i en pressemelding. 

Skal øke servicenivået

Bauhaus håper at det nye oppsettet vil bety både bedre service og punktlig levering. Bauhaus E-handel AB vil håndtere både selskapets netthandel og all annen vareflyt i selskapet. 

- Suksessen til dette prosjektet i Gøteborg har vært enorm, og dette er vår måte å sikre både bedre distribusjon og et bedre servicenivå mot våre kunder, sier Litland. 

Bauhaus logisitikkanlegg i Stockholm forventes å være ferdigstilt i 2019 og da bidra til mellom 100 og 150 nye arbeidsplasser. 

Del artikkel: