Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Levering på døra bra - levering innenfor døra bedre

Levering på døra bra - levering innenfor døra bedre
Annenhver nordmann vil ha netthandelspakker levert på døra.
Foto: Posten
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Over halvparten av nordmenn skal i følge en undersøkelse gjort på vegne av Posten ønske netthandelspakkene levert på døren, og én av tre er også villige til å gi leverandører tilgang til bolig selv når de ikke er hjemme.

ANNONSE

Tidligere denne måneden delte Roger Holthe Olsen, daglig leder av Dyrekassen.no, sine beste netthandelstips. Her forklarer han blant annet hvorfor hjemlevering er et stort konkurransefortrinn ovenfor andre aktører, og nå bekrefter også Posten at nordmenn ønsker tjenester og varer levert innenfor døren - selv når de ikke er hjemme.

I en undersøkelse Sentio Research har gjort på vegne av Posten kommer det frem at hele 42 prosent av nordmenn mener at hjemlevering av tjenester i stor grad vil forenkle hverdagen. Én av tre nordmenn vil også gi leverandører adgang til å levere varer og tjenester når de ikke er hjemme selv.

Les også: Posten tester ny transport

Økt netthandel betyr flere pakker

Postbudet får stadig flere pakker å levere etterhvert som vi handler mer på nett, og over halvparten av de som svarte på undersøkelsen ønsker netthandelspakker levert hjem.

- Valgfrihet er et stikkord. Vi ønsker å tilby våre kunder hjemlevering av pakker til et fritt valgt leveringssted - innenfor døren, i putekassen eller garasjen, i en pakkeautomat og selvsagt på en valgfri Post i Butikk eller postkontor, forteller konsernsjef i Posten, Tone Wille, i en pressemelding.

Wille forteller også at tjenester som allerede leveres i dag vil utvikles og bli mer avanserte om ganske kort tid, og at Posten hele tiden utforsker nye muligheter for å se hva kundene faktisk vil ha. 

Les også: Kraftig økning i levering mellom privatpersoner

Del artikkel: