Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Linda Johansen omsetter sminke for én million kroner hver måned

Linda Johansen omsetter sminke for én million kroner hver måned
Linda Johansen gjør det godt i kosmetikkbransjen.
Foto: Lindakrem.no
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Hittil i år har Linda Johansen Concept omsatt for 18 millioner kroner, og selskapet ligger godt an til en dobling fra fjorårets resultater.

ANNONSE

Tidligere i juni ble prisen for Årets Nettbutikk utdelt under årets NXT-konferanse, og det var Lindakrem.no som stakk av med den gjeve prisen i sin klasse for omsetning på under 50 millioner kroner. Dette ser dog ikke ut til å være de eneste gode nyhetene Linda Johansen har å glede seg over.

I en artikkel om kosmetikkgründeren skriver DN at Linda Johansen Concept i løpet av årets seks første måneder har en omsetning på nærmere 18 millioner kroner - til sammenligning med 2018 hvor selskapet hadde en omsetning på over 21 millioner kroner for hele året. 

– Vi har nå doblet omsetningen i første halvår sammenlignet med samme periode i fjor. Dermed ligger det an til en dobling for året, med samme resultatgrad som vi hadde i 2018, forteller daglig leder i Linda Johansen Cosmetics, Timm Wold, til DN.

Les også: Disse vant netthandelsprisene 2019

Omsetter sminke for én million kroner hver måned

Wold forteller videre til DN at selskapets satsning på sminke i år har satt fart på salget, og at de har omsatt sminke for én million kroner hver måned siden januar i år. Han forteller også at han ikke ser noen grunn for at de ikke skal passere 40 millioner kroner i omsetning i 2019.

- Vi har som mål å nå en omsetning på 60 millioner kroner i 2020, forteller Wold til DN.

Del artikkel: